We hanteren een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat u 14 dagen na ontvangst van uw artikel een retouraanvraag kunt indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. Je hebt ook de kwitantie of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@zimabluedesigns.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourzendingslabel en instructies over hoe en waar je het pakketje naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een eventuele retourzending via info@zimabluedesigns.nl.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Ruilen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, maken we een aparte bestelling voor het gevraagde onderdeel.

Restituties

We zullen u op de hoogte brengen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de terugbetaling ook verwerkt en gepost heeft.
 
Annulering van uw bestelling is alleen mogelijk als uw product nog niet verzonden is.